Kan du ta sjansen

... av å ikke komme i mål?

Vil du utvikle potensialet ditt og finne ut hvor langt du egentlig kan nå? Leve det livet du ønsker å leve med balanse og fremgang? Være den lederen du ønsker å være? En leder som har tid til ledelse?

 

iCUE: Coaching

Finn ut hvor langt du egentlig kan nå.

Ønsker du å bli en bedre leder, skape synergier i ditt team og løfte det overordnete prestasjonsnivået?

Ønsker du å oppleve mer balanse i livet? Lurer du på hvordan du kan holde fokus på hva som virkelig vil flytte deg og dine fremover?

Står du foran en vanskelig beslutning, trenger du å stake ut en ny kurs, eller lurer du på hvordan du kan kommunisere bedre med de rundt deg?

Elke coacher privatpersoner med ambisjoner og topp- og mellomledere som vil få til noe mer.

Ta kontakt for mer informasjon:

[email protected]

97 59 54 67

Legendarisk Ledelse

Hvordan lede deg selv og andre til å skrive historie.

Legendarisk Ledelse er et intensivt lederutviklingsprogram for ledere som ønsker å ta det neste steget i sin utvikling. Du har allerede god kunnskap og erfaring i faget, kanskje også deltatt i diverse team- og lederkurs, men du opplever nå at forbedringskurven flater ut. Det virker som om ytterlig endring og utvikling krever uproporsjonalt mye mer tid og energi. I tillegg, ser du at problemstillinger har en tendens til å gjenta seg i ulike former: de bremser utviklingen og fører til frustrasjon, brannslukning og lange arbeidsdager.

Kapasiteten til å gjøre "mer" er nådd og du er nå klar til å gjøre noe annet. Du er nå klar til et skift. Et skift der du flytter din ledelse fra å være god, inspirerende og motiverende til å bli legendarisk!

Elke bistår store og små organisasjoner i utviklings- og endringsprosesser og jobber med teambuilding og gruppeprosesser.

Ta kontakt når du eller din organisasjon er klar for å ta tak i nye utfordringer!

Bli med du også!

Ta kontakt

for et skreddersydd tilbud.

Jeg gleder meg til å høre fra deg!

[email protected]

Tlf.: 97 59 54 67

Close

50% Complete

Two Step

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.